søndag, januar 18, 2009

vintage-kort

Jeg har laget 2 vintage kort i kveld. Elsker disse gamle bildene og den gamle "lookèn".




Happy anniversary



Dette kortet skal en tante som fyller 80 år få. Har brukt mønsterark og tekst fra Melissa Frances, malt en swirl med glitter (Tim Holtz), prima-blomster og blonde. Sydde en lilla tråd igjennom blonda og hang på gullhjerter....og satte en enkel pyntenål igjennom det ene hjertet.








Jeg har aldri noen kort liggende når jeg trenger ett ...... typisk ...... så planen min er å lage opp mange gratulasjonskort ol. som jeg kan bruke når jeg trenger.....istedet for å måtte kaste meg ned å slenge sammen noe. Det blir aldri helt bra ;)


Dette kortet skal i denne bunken og her har jeg brukt nydelig mønsterpapir fra K&C, tekst fra MF, pyntenål kjøpt inne på scrapping og blonde.




Your friendship lifts my spirit.





Da var kort nr 7 og 8/100 i mål. PUUUUHHHH.

Takk for at du ser!

Klem Sigrun

4 kommentarer:

Anette sa...

Kjempeflotte kort du har laget! Det ble liksom prikken over i'en med de pyntenålene :)
Vet hvordan det er med å slenge sammen noe til et kort som du plutselig trenger... Skulle kanskje gjort som deg, prøvd å lage et lite lager av slike gratulasjonskort :)

Kjempefin blogg du har!!

Rasofiel sa...

Wow! så vakre kort <3 og kjempefin blogg :) elsker denne stilen, men får den ikke til...:)
Måtte bare innom og si at trekningspremien din blir sendt i morgen. Jeg har ikke vert hjemme siste to ukene og derfor ikke fått ordnet med post o.l :) Håper du ikke har mistet tolmodigheten :) Kjempestor klemm fra VyanMica

Vibeke sa...

Så nydelig kort!!!
Flott blogg du har:)

*Camilla* sa...

Lekre kort! Nydelige detaljer! "vintage-stilen" er nydelig.