tirsdag, januar 13, 2015

Ett hjertesukk fra meg.........Jeg blogger så altfor sjelden og når jeg tenker over hvor aktiv jeg var før på bloggen blir jeg bare helt oppgitt over meg selv. Jeg var mye mer aktiv på bloggen før og ute i bloggverden. Daglig leste jeg igjennom hele blogglista med favorittblogger og var innom mange andre blogger for å suge til meg inspirasjon og nye ideer.

 MEN så kom facebook....JA jeg tror det er FB som må ta mye av "skylda" for at bloggingen blir mer og mer sjelden . Det er så mye mere lett tilgjengelig inne på FB. Der er jeg medlem på  mange grupper og til og med mitt eget nettsted hvor jeg legger ut det jeg lager. 

Lurer på om det er på tide å legge ned denne bloggen,- begrave den ... men jeg får tenke litt på det. 

Er vel sikkert ikke mange som er innom meg her. Sånn er det vel for flere bloggere. Tror de fleste kjenner seg litt igjen. MEN hvis jeg kanskje blir litt mere aktiv å delta på utfordringer igjen så vil jeg kanskje blogge litt mer igjen............. Hmmmm må tenke litt på den....

Hva mener dere? Er du aktiv med bloggingen........?Siden jeg allerede er igang med dette innlegget kan jeg jo legge ut noen bilder av juleflaskekortene jeg lagde før jul........... Lagde mange flaskekort og de ble solgt i en fei :)

og her er noen gaveposer med fyrstikkeske og telys.
og tilslutt 2 posejulekort .Takk for at du kom innom og det hadde vært hyggelig om du la igjen spor etter deg  :)


 ♡ STOR klem fra ♡


Ingen kommentarer: