mandag, april 04, 2011

..:::Hjemmedag idag:::..

Etter mye hangling på jobben forrige uke så brøyt forkjølelsen helt ut i helga og det har vært en helg fylt med seng, paracet, halslinser, nesespray og snytepapir! Fytti! (Stakkars mannen min som hadde bursdag i går og nesten måtte ordne det meste selv.)
I tillegg  har jeg fått dobbelsidig øreverk, feber, og mistet alt som heter smak og luktesans. Helt utrolig merkelig det er å drikke kaffe og spise mat som jeg veit smaker godt og ikke smake no`...
Sitter her i dag og er drit lei. Måtte kaste inn håndkle i dag. Har det bedre her hjemme hvor jeg kan subbe rundt i min onepiece med nesesprayen i lomma og ta det med ro i dag.


Men da har jeg masse tid til å "nerde" og  diverse scrappeforum, blogger og ikke minst lete litt rundt i nettbutikker etter vårens nyheter og trender. Jeg har allerede funnet ut hva jeg bare ha denne sommeren!
Nemlig KLOGGER fra a.nordin!

Disse flotte 3skoene er ikke akkuratt nyheter, men ting må modnes litt i mitt hodet...
Nå er det bare fargen jeg må bestemme og det ække lett. Jeg ønsker meg rosa, hvite , brune, lyseblå , sorte............... ja nesten hele sortimentet!
 Men det går jo ikke! Når de koster det de gjør stopper det jo seg selv! ( Noen tips om hvor en kanskje sparer en 100lapp eller 2...)Jeg tror jammen jeg skal tipse min mann om hva jeg ønsker meg for jeg har jo bursdag snart.

Tror jeg jammen skal sette meg å scrappe ett kort når jeg alikevel
 ikke orker å legg meg for ørene verker...
...litt lurt tror jeg!

 Klem fra

2 kommentarer:

Marte sa...

Hei Sigrun! God bedring til deg! Hjemme med halsbetennelse selv i dag, ikke noe særlig - men er vel tiden for det kanskje?! Jeg lar meg iallefall rive med av soldager, selvom det kanskje ikke er vår helt enda?! :)
utrolig herlige "tresko" du har funnet. Falt helt for de beige jeg, skikkelig søte! :)
Klem fra en sjukling til en annen

Anonym sa...

Jeg har bestilt meg de rosa hos www.pandoraseske.no.
Betalte 870,- for de, og det var gratis frakt :)

Gleder meg til å bruke de :)