fredag, august 01, 2008

Så var ferien i Danmark over........Snufs
Da er de deilige dagene med ferie i Danmark over for i år og vi er tilbake igjen i Lier. Vi leide ett flott hus med innendørs svømmebasseng sammen med ett vennepar i Tisvilde ( Skjelland) . Vi kosa oss der i en uke og fikk opplevd og sett masse.Vi var i Hillerød og København på shopping og sight-seeing. I Hillerød tok vi oss tid til å se på Fredriksborg - Ett nydelig slott med de herligste haver med blomster, trær og hekker! Ett helt utrolig syn!

Selvfølgelig ble Tivoli i København også besøkt! Masse moro der!
Vi badet masse i bassenget. Ungene var nesten umulige å opp av vannet! Vi fant en nydelig strabd også i Tisvildeleje. Vi koste oss 2 dager der i havgapet. Helt utrolig at vannet i havet kan en sånn behagelig temperatur!Etter 1 uke dro vi over Store belt og Lille belt ( over Fyn og til Jylland) Der lå vi 2 dager på Hotell Dalgas i Brande. En flott kro med herlig mat, men dessverre var svømmebassenget "out of order! " ;(
legoland ble selvfølgelig besøkt. Vi hadde en herlig laaang dag der med mye moro for store og små! heldigvis er det nå blitt laget et vann-anlegg der så ungene fikk kjølt seg ned. ....Solveig turte for første gang å ta en kjempediger berg og dalbane! Skikkelig stolt var hun over det!


De 2 siste dagene i DK var vi på hotell i Aalborg. Aalborg zoo og shopping i gågatene ble disse dagene fylt med. En nydelig by. Hit skal vi igjen! ... kanskje neste sommer .......
Nå er alle klær vasket og huset snart fixet og shinet for i kveld får vi besøk av Amerikanere.... min 3-menning Mary Jo kommer sammen med sin mann. Det blir skikkelig spennende å se henne igjen. traff henne sommeren 1986....og det er jo noen år og rynker siden!!!!
Vi gleder oss til å vise de rundt i Oslo-område!
1 kommentar:

aase sa...

Gratulerer med flott blogg sigrun!! Lekker heading du har også!! Masse flotte bilder av barna her, ser at ferien har vært fantastisk flott!! Ferier er bare så altfor korte!!

vi får treffes og lage litt kort en kveld, jeg henger litt etter med noen bestillinger, at man aldri lærer!!!