søndag, mars 22, 2009

Tid for jubileum og messe!

Denne helgen startet med sterilisering på Luna. Stakkars så ynkelig hun var da hun sjanglet rundt på gulvet og falt ned både trapp og bord....men opp klarte hun og hoppe. :o)Nå er hun flott ikledd body som hun må ha på til stingene skal tas og stakkars katt som nå må være innendørs helt til mandag neste uke........det blir skikkelig pes å holde henne unna døra!






Lørdag morgen fant jeg ut at jeg hadde glemt å lage kort til mammas og pappas bryllupsdag.....mulig å glemme noe sånt da?.....Så da måtte det settes sammen. Ble skikkelig fornøyd!Gavekortet var heldigvis handlet inn da. ;o)Så måtte stroganoffèn lages og vi feiret i det stille deres 45 års dag! Ikke værst!
Kortet og gaven ble satt stor pris på. Kortet kan jeg ikke vise her enda for det er med i konkurranse.....legger det ut om noen dager!

I dag var det endelig tid for messe og Jossa, Solveig og en venninne av henne dro innover full av kjøpelyst! Utrolig mye penger som flyr når vi kommer på sånne steder! haha .
Her ser dere hva jeg har handlet!





Så masse jeg har ønsket meg lenge og jeg gleder meg til å bruke det!
Nå skal stemplene prøves ....og tusjes med promarker , men først er det tid for middag!

Klem Sigrun

2 kommentarer:

ingjerd sa...

Ser pengene fikk ben å gå på ja, synd jeg ikke kunne bli med.(kansje like bra, har litt dårlig samvittighet for det lagre jeg har opparbeidet meg.)Har prøvd diverse ganger å legge meg inn som følger på lista de, men sliter. Vet ikke hva jeg gjør galt, men jeg finner det nok ut til slutt. klem Ingjerd

Monica sa...

Oj, så mye lekkert du har handlet. Moro med messer!! :)